Hej alla faddrar! Film och T-shirts till er!

Jambo!
Projektet rullar på! Ungdomarna mår bra. Sara och Abbi går i skolan som vanligt. Richard går i skolan nu men börjar snart sin praktik. Kevin har redan börjat sin praktik som fortgår över sommaren. Antony söker fortfarande efter en praktikplats på en flygplats och har en plats på gång nu, säger han. Ungdomarna håller på med ett brev för oss faddrar nu som vi lägger ut på bloggen så snart vi får det.
Vi är några faddrar som varit ute på "fadderjobb" med att städa virkesavlägg åt SCA. Vi tackar för alla sådana jobb som ger oss bidrag till fadderkassan. Tack till er som ställde upp på detta jobb! :)
På Nationaldagen har vi i Kenyaprojektet ett marknadsstånd på torget (vid turistinformationen). Välkommen och handla fika hos oss!

Nu har vi ett erbjudande till er faddrar:
I vårt projekt i har vi spelat in en film om ungdomarnas liv. Filmen är ca. 45 min. lång och handlar alltså om Sara, Abbi, Richard, Kevin och Antony. Det är intervjuer och bilder från deras hem och skola. Det är Simon som filmat den i Nairobi i nov. 2011.
Filmen kostar 100 kr
Vi har även T-shirts att sälja för 100 kr
De är tryckta med Undugo milele- vänner för evigt
Pengarna går till fadderprojektet. Det behövs mer pengar i projektet då buss och reskosnader ökat samt då kronkursen nu är svagare mot Kenya shillingen.
Maila Ann om ni vill köpa film eller T-shirt.
ann.danielsson@skola.sundsvall.se
Vänliga hälsningar
Ann och Camilla

Kommentarer
Postat av: Eva

Jag vill ha en film :)

2012-05-31 @ 19:15:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0